Plastični pontoni

Plasticni pontoni - CANE Firma SZTR "CANE" iz Osečine proizvodi plastične pontone za splavove, pontone za plutajuće molove u marinama, pristajne dokove, plutajuće platforme, pontonska plovila, katamarane, trimarane, pontone i kaveze za uzgajališta ribe, plutajuće barijere za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada.

Plasticni pontoni - CANE Pontoni za splavove i marine visokog kvaliteta proizvode se od polietilena visoke gustine (PEHD), tehnologijom spiralnog namotavanja i ekstruzionim zavarivanjem. PEHD poseduju odlične mehaničke karakteristike, visoku otpornost na lomljenje, a pre svega ekološku prihvatljivost. Plastični ponotni za katamarane, pristajne dokove i plutajuće platforme izrađeni od PEHD postojani su na temperaturama od -30 do +80 stepeni i ne zahtevaju održavanje. U odnosu na metalne i betonske pontone, CANE plastični pontoni su u potpunosti otporni na uticaj slane i slatke vode i ne zahtevaju antikorozivnu zaštitu ili remont, poseduju dug vek trajanja (preko 50 godina), ispunjavaju najstrožije ekološke zahteve.

Firma Cane proizvodi višekomorne pontone za splavove prečnika Ø 60 cm, dužine do 10m, pontone sa više komora za marine i pristaništa prečnika Ø 80 cm, dužine do 12 metara kao i plastične pontone za kuće na vodi prečnika Ø 80 cm, dužine do 12 metara
Besplatna isporuka na adresu kupca
Plasticni pontoni - CANE Plasticni pontoni - CANE
SIGURAN KVALITET, POVOLJNE CENE