PVC ograde

PVC ograde - CANE

PVC ograde

se proizvode od petokomornog pvc profila postojanog na UV zračenje, u beloj i braon boji što im garantuje dug vek. PVC ograda je vrhunski proizvod napravljen od prvoklasnog materijala. Kvalitetna završna obrada plastičnoj ogradi daje sjaj i čini je glatkom. PVC ogradica je otporna na uticaj UV zraka i ne treba je farbati. Boja se prostire kroz ceo materijal pa su ogrebotine neprimetne. PVC ogradice neće truliti, razgrađivati se ili rđati poput ograde izrađene od drugih materijala. PVC ograda se koristi za zagrađivanje dvorišta, balkona, terasa.

PVC ograde - CANE Proizvode se u širini od 76mm i 60mm, debljine 22mm, a dužine po želji kupca. Naša PVC ograda se montira brzo, lako i jednostavno na sve materijale, ne zagađuje životnu sredinu jer se proizvodi od materijala kog je moguće reciklirati. Nije im potrebno nikakvo dodatno održavanje ni farbanje.

Središnja komora naših plastičnih ograda je izrađena u vidu saća, pa se fiksiranje za metalne ili drvene nosače ograde može izvoditi šrafovima za drvo i lim – tzv. holšrafima ili tzv. torban šrafovima.

Besplatna isporuka na adresu kupca
PVC ograde - CANE PVC ograde - CANE PVC ograde - CANE PVC ograde - CANE PVC ograde - CANE PVC ograde - CANE
SIGURAN KVALITET, POVOLJNE CENE