Burad i burići za splavove

Burići za splavove - CANE Firma CANE iz Osečine proizvodi plastične buriće ili burad najvišeg kvaliteta, a povoljnih cena za splavove, plutajuće molove u marinama, pristajne dokove, plutajuće platforme, pontonska plovila, katamarane, trimarane, pontone i kaveze za uzgajališta ribe, plutajuće barijere za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada. Odlična zamena za metalne buriće koji ne podležu ekološkim standardima jer su podložni koroziji i truljenju.

Burad i burići za splavove proizvode se od polietilena visoke gustine (PEHD), tehnologijom spiralnog namotavanja i ekstruzionim zavarivanjem. PEHD poseduju odlične mehaničke karakteristike, visoku otpornost na lomljenje, a pre svega ekološku prihvatljivost.

Burići su izrađeni od PEHD, postojani na temperaturama od -30 do +80 stepeni i ne zahtevaju održavanje. U odnosu na metalne buriće, plastični burići su u potpunosti otporni na uticaj slane i slatke vode i ne zahtevaju antikorozivnu zaštitu ili remont, poseduju dug vek trajanja (preko 50 godina), ispunjavaju najstrožije ekološke zahteve.

Proizvodimo burad za splavove u prečnicima Ø 600, Ø 800, Ø 1000, Ø 1200, dužine po Vašoj želji. Moguća isporuka sa ili bez stopa.

Brza isporuka na adresu kupca - SIGURAN KVALITET, POVOLJNE CENE
Plastični burići i burad za splavove Plastični burići i burad za splavove Plastični burići i burad za splavove