PVC stubovi

PVC stubovi - CANE PVC stubovi izrađeni u dimenziji Ø90 su namenjeni za špalire voća, maline, kupine, vinograde i imaju mogućnost nadgradnje poprečne šipke za protivsunčevu i protivgradnu špalirnu mrežu. Poseduju poklopac sa krstastim prihvatom za protivsunčevu mrežu za celu parcelu i nosače špalirne žice. Naši PVC stubovi se montiraju brzo i jednostavno, ne zagađuje životnu sredinu jer se proizvode od materijala kog je moguće reciklirati. Nije im potrebno dodatno održavanje ili farbanje, a zadovoljavaju sve standarde za čvrstoću i temperaturnu izdržljivost. Imaju vek upotrebe od preko 50 godina.

PVC stubovi sa kočićem

PVC stubovi - CANE PVC stubovi - CANE PVC stubovi sa kočićem u zemlji koriste se za mlado voće, povrće, električne ograde - pastire i dr. Izrađuju se u dimenzijama Ø35 x 2000 i Ø28 x 1500. Veoma su dugotrajni (min. 50 godina) i nakon ubiranja plodova mogu se ukloniti i naredne sezone ponovo koristiti.

Kočic sa šiljkom

PVC stubovi - CANE PVC stubovi - CANE Kočic sa šiljkom prečnika Ø40, za paradajz i ostale kulture.Brza isporuka na adresu kupca - SIGURAN KVALITET, POVOLJNE CENE
PVC stubovi PVC stubovi PVC stubovi PVC stubovi PVC stubovi