PVC ograde

PVC ograde - CANE PVC ograde se proizvode od petokomornog pvc profila postojanog na UV zračenje što im garantuje dug vek. Naša PVC ograda je vrhunski proizvod napravljen od prvoklasnog materijala po izuzetno povljnoj ceni. Kvalitetna završna obrada plastičnoj ogradi daje sjaj i čini je glatkom. Proizvode se u beloj, tamno braon i boji bukve.

PVC ogradica je otporna na uticaj UV zraka i ne treba je farbati. Boja se prostire kroz ceo materijal pa su ogrebotine neprimetne. Naše ogradice neće truliti, razgrađivati se ili rđati poput ograde izrađene od drugih materijala. PVC ograda se koristi za zagrađivanje dvorišta, balkona, terasa.

PVC ograde - CANE Proizvode se u širini od 76mm i 60mm, debljine 22mm, a dužine po želji kupca. Naša PVC ograda se montira brzo, lako i jednostavno na sve materijale, ne zagađuje životnu sredinu jer se proizvodi od materijala kog je moguće reciklirati. Nije im potrebno nikakvo dodatno održavanje ni farbanje.

Središnja komora naših plastičnih ograda je izrađena u vidu saća, pa se fiksiranje za metalne ili drvene nosače ograde može izvoditi šrafovima za drvo i lim – tzv. holšrafima ili tzv. torban šrafovima.

PVC ograda - bele boje
Bela boja
PVC ograda - tamno baron
Tamno braon
PVC ograda - boja bukve
Boja bukve
Brza isporuka na adresu kupca - SIGURAN KVALITET, POVOLJNE CENE
PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde PVC ograde