Plastični pontoni

Plasticni pontoni - CANE Firma CANE iz Osečine proizvodi plastične pontone najvišeg kvaliteta, a povoljnih cena za splavove, pontone za plutajuće molove u marinama, pristajne dokove, plutajuće platforme, pontonska plovila, katamarane, trimarane, pontone i kaveze za uzgajališta ribe, plutajuće barijere za skupljanje i usmeravanje plutajućeg i podvodnog otpada.

Plasticni pontoni - CANE Pontoni za splavove i marine proizvode se od polietilena visoke gustine (PEHD), tehnologijom spiralnog namotavanja i ekstruzionim zavarivanjem. PEHD poseduju odlične mehaničke karakteristike, visoku otpornost na lomljenje, a pre svega ekološku prihvatljivost. Pontoni za katamarane, pristajne dokove i plutajuće platforme izrađeni od PEHD, postojani su na temperaturama od -30 do +80 stepeni i ne zahtevaju održavanje. U odnosu na metalne i betonske pontone, plastični pontoni su u potpunosti otporni na uticaj slane i slatke vode i ne zahtevaju antikorozivnu zaštitu ili remont, poseduju dug vek trajanja (preko 50 godina), ispunjavaju najstrožije ekološke zahteve.

Proizvodimo višekomorne pontone za splavove prečnika Ø 60 cm, dužine do 10m, pontone sa više komora za marine i pristaništa prečnika Ø 80 cm, dužine do 12 metara kao i plastične pontone za kuće na vodi prečnika Ø 80 cm, dužine do 12 metara.
Brza isporuka na adresu kupca - SIGURAN KVALITET, POVOLJNE CENE
Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane Plastični pontoni za splavove, molove, marine, pristajne dokove, plutajuće platforme, katamarane